Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

YinYoga@Groene Passage Rotterdam

Elke woensdag van 9:00 -10:30 YinYoga in Dojo Amber. Introductieles 9,95. euro.  DE MAAND OKTOBER 7,50 euro

10 lessenkaart 150 euro, koop je de kaart op je introductieles 135 euro. Meld je nu aan op info@kimyoga.nl wees snel want er zijn maar 14 plekken! Meer informatie over Yin Yoga vind je hier op de website. 

Een kadootje  voor jezelf of iemand anders

1-Daagse yoga & mindfulnessretraite: ontspannen de kerstdagen in

een kadootje voor jezelf óf iemand anders

 

Tussen alle kerstinkopen en het verzamelen van recepten even ontspannen tijdens een heerlijke retraite tussen het groen in de Rotterdam?  Dat kan!  

 

Wanneer         : Zaterdag 21 december van 13:00 – 19:00

Prijs                : 75 euro

Locatie            : Hof van Noord, Gordelweg 131 Rotterdam

 

Wat gaan we doen?

Er staat je een heerlijke ontspannende middag (en vooravond) te wachten met o.a. meditatie, restorative & yin Yoga en ademhalingsoefeningen. Tijdens deze decembermaand mogen warme chocolade melk en marshmallows niet ontbreken. Ook zorgen we voor een eenvoudige maaltijd met een heerlijke pompoensoep en nog veel meer waar je vrolijk en warm van wordt.

 

Wat heb je nodig?

Warme loszittende kleding in laagjes en warme sokken. Er zijn matten en dekens aanwezig maar als je liever je eigen spullen meeneemt is dat natuurlijk prima.

 

Voor wie?

Voor iedereen die wat licht wil en kan tijdens de donkere dagen.

 

Wil je ook ontspannen de kerstdagen beginnen, meld je dan aan voor 1 december. Stuur een mail naar Mirella via mirella@paktalent.nl of naar Kim info@kimyoga.nl. Meer informatie volgt na je aanmelding.

 

Warme groet,

 

Kim & Mirella

 

 

 

Copyright © 2023 Kim Yoga
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren